Adóbevallás munkáltató által szerződés megszűnése után is?
Figyelt kérdés
Helló!
Volt egy 1 éves szerződésem tavaly márciustól idén márciusig. Az adóbevallást a munkáltató elvállalta nálam, mert az előző évben nem volt más keresetem csak tőlük. Kaptam még januárban egy jövedelemigazolást, majd kicsit később egy nyilatkozatot is amiben az áll, hogy elvileg ők csinálják. Most akkor érvényes ez még?
Már nem dolgozom ott, de még nincs bevallva az ügyfélkapu szerint.
2017. máj. 2. 11:47
1/2 A kérdező kommentje:
A fent említett nyilatkozat száma:
16NY29 kódszám
2017. máj. 2. 11:50
2/2 anonim válasza:
Természetesen érvényes, hiszen december 31-én a volt munkáltatóddal álltál munkaviszonyban, tehát elkészítheti a bevallásodat. Írásban meg fogod tőlük kapni, ha elkészült. Valószínűleg a legtöbb munkáltató az utolsó pillanatban fogja elkészíteni. Nekik, ha minden igaz, nem is május 22. a határidő, hanem későbbi. Ebben nem vagyok biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!