Adóbevallás pdf kitöltése?
Úgy alakult, hogy az adóbevallási tervezetem hibás volt, az utolsó 2 havi bèrem nem volt rajta, mert a munkahelyem későn adott le valamit. (?) utólag lett korrigálva, így saját adóbevallást kell leadnom. A nyomtatványkitöltőt letölteni kb lehetetlen...Pdf-ben megnyitottam a 16SZJA formanyomtatványt és ott kitöltöttem a helyes adatokkal, mert már van olyan progim, amivel a pdf fájlokat ki tudom tölteni. Ez így jó lesz ha kinyomtatom? Nem baj, hogy nem a nyomtatványkitöltővel csináltam?
Mert lényegében ugyanaz, csak az alján nincs ott a nyomtatványkitöltős időbélyegző.
De miért nem jó? :(
Teljesen ugyanaz.
Van aki kézzel tölti tollal.
Nagy nehezen JAVA frissítés után sikerült telepítenem, de kitöltöttem de nem lehet lementeni csak nyomtatni a kitöltött bevallást??
Mert nekem itthon nincs nyomtatóm, ahhoz hogy elvigyem valahova nyomtatni PDF vagy valami formátumban el kellene vinnem pendriveon valahova? Nem lehet másképp menteni??
Nem találok ilyen opciót, mentésnél csak valami teljesen ismeretlen formátumban menti el.
Köszi a segítséget, de feladtam inkább, nem kínlódok tovább vele, akárhogy próbálom nem lehet elmenteni rendesen sehogy sem :)
Jó lesz az első PDF-es verzió, 150%-ig ugyanúgy néz ki mint ez.
A nyomtatás menüpontban van olyan, hogy PDF fájl készítése.
A kitöltött nyomtatványt ezzel elmentheted PDF-ben és bárhol kinyomtathatod. Ugyanúgy, mintha a PDF-ben kitöltött bevallásoddal tennéd.
Jeeeee sikerült :D
Mostmár megvan :D
Köszi a segítséget, pedig nem vagyok annyira analfabéta, de ez most nem ment volna segítség nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!