Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mi a teendőm ezzel az ügyfélka...

Mi a teendőm ezzel az ügyfélkapus izével?

Figyelt kérdés

Teljesen hülye vagyok ehhez..

Először elmentem egy kormányablakba és ott készíttettem egy ügyfélkaput. 2 perc alatt megvolt.

Interneten találtam egy olyat hogy ma éjfélég elküldöm az adószámom, születési dátumom, email címem akkor elvileg a nav elkészíti a tervezetet. Jött is egy email, hogy megkezdték a feldolgozást.

A kérdésem hogy most mikor és hol tudom megnézni hogy ők mit számoltak?

Az ügyfélkapus oldalon találtam egy linket ahol ha beírnám az adószámom akkor meg tudnám nézni. De azt írja ki hogy nem létezik ilyen ügyfél.

Jó helyen keresgélek? Csak még nem készültek el vele? Vagy valamit máshogy kell?

Legyen szíves valaki segítsen!

Köszönöm

2017. márc. 16. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon összekeverted dolgokat.

VAgy ügyfélkapu kell, vagy az adataiddal kérni a postázást. Mindkettő felesleges.

BElépsz az ügyfélkapura a felhasználói neveddel és jelszavaddal, bal oldalon van egy e-szja nevű lehetőség, arra katt és bent vagy.

2017. márc. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!