Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Van még valami teendőm az...

Van még valami teendőm az adóbevallással?

Figyelt kérdés
Még januárban ezt az új bevallási módszert választottam (15M30 ha minden igaz), ahol megbíztam a NAV-ot, hogy az egész adóbevallásomat ők csinálják. Szóval nem az egyszerűsített adóbevallás ami eddig is volt, hanem az idén beújított módszer. Erről kellene valami értesítőt kapnom, vagy ezt amikor én ezt jeleztem, hogy a NAV-ot bízom meg ezzel, azzal le is tudtam minden teendőmet ezzel kapcsolatban? (De ezt kétlem, valamit biztosan kellene kapnom...)

2016. máj. 19. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:

„Azok a munkavállalók, akik január végén határidőre leadták a bevallási nyilatkozat iránti igényüket a munkáltatójuknak, csak az ügyfélkapun keresztül juthatnak megnyugtató információhoz azzal kapcsolatban, hogy bevallásuk rendben van-e, mivel az adóhatóság ilyenkor nem ad visszajelzést"

[link]

2016. máj. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!