Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Napi bejelentésel kell vissza...

Hellosztok kérdése:

Napi bejelentésel kell vissza fizetni adót bevalláskor?

Figyelt kérdés
Dolgozok egy gyárba takaritó kènt 12 órába. 550 Ft óra bèr éjszaka nappal egy aránt.. 16,18 napok vannak egy hónapban, pár napja kezdtem napival még sose dolgoztam ugy hallotam elvileg az aktîv korúak ellátása is jár nem ütközik adóbevaláskor a kettő? A penzt Választ köszönöm.
2017. jan. 31. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
szja-t kellhet, de a kettő nem zárja ki alapból egymást. " A pénzt. választ köszönöm" 😀
2017. jan. 31. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:

FHT nem, túlórapótlék járna.

15 napot dolgozhatnál egy hónapban, a többi gondolom fekete, ahogy a napi munkaidő is, mert ilyen keveset nem kaphatnál!

623 ft/h nincs meg.

Adóznod meg kell utána, mert 5870 ft-nál többet kapsz.

2017. febr. 1. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, és tb-d sincs!
2017. febr. 1. 09:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam a végét a t9 bele írt. Észre se vettem. :-D Am mivel éjszakába vagyok s ráadásnak nem is keveset éjszaka i potlék is járna de nincs nappal is éjszaka is 550 órabér! Fura dolog Ma azt mondta a fönök asszony hogy állitolag jövőhéten kapok szerződést határozatlan időre. Am menyire számíthatok kb menyit kell visza fizetni? Csak számoljunk egy hónapot... Válaszokat köszönöm.
2017. febr. 1. 19:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Valahogy nem bízzok ebbe a szerződésben. Szerintem csak kamuzik.
2017. febr. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!