Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » APEH TB tartozás utolagos...

APEH TB tartozás utolagos eltörlése lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Külföldön élek már 2 éve és itt dolgozok és van egészségügyi biztosítasom.Elfelejtettem kijelentkezni magyarba és kiküldtek egy nagy összegü tartozást. Most utólag elküldtem a papírokat hogy mióta vagyok külföldön biztosítva, így visszamenőleg eltörlik a tartozásom?
2017. jan. 30. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Oldal alján a kommentek felett azt írják hogy megoldható.

2017. jan. 30. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
utotlag igazold le az átfedett időszakot jelentkezz ki a navnal es az oepnel is és kérj folyószámla egyeztetést . ez éven belüli esetén szokott működni, hogy 2 év esetén engedik e arra kérdezz ra a navnal
2017. jan. 30. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Arra az időre, amikor külföldön volt biztosításod, nem is kellett volna fizetned itthon eü. járulékot, tehát egyértelmű, hogy visszamenőleg letörlik, ha igazolod arra az időszakra a kinti biztosításodat.

Viszont ehhez a T1011-es nyomtatványt is be kell nyújtanod a NAV-hoz, nem elég csak az igazolás.

2017. jan. 30. 18:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Elküldtem nekik minden papírt és ma fel is hívtam őket.Azt mondta a nő hogy ha az elküldött papirokkal minden rendben volt akkor törlik visszamenőleg a tartozásom mert nem vagyok köteles 2 országba fizetnem magam után.Nagyon kíváncsi leszek rá.
2017. jan. 30. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Kíváncsi is lehetsz, mert visszamenőleg letörlik, ha kell évekre is. Ez nem választás kérdése.

Ha kevés az, amit leadtál, akkor kapsz tőlük értesítést, hogy még mit kell benyújtanod ahhoz, hogy rendeződjön ez a dolog.

2017. jan. 31. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!