Adóbevallás 2017-ben hogyan?
Ha nekem nincs ügyfélkapu regisztrációm, de február 1 előtt még regisztrálok, akkor is megcsinálja a Nav az adóbevallásomat vagy akkor már nekem kell ezt tőlük kérni?
Eddig mindig könyvelővel csináltattam, és lila gőzöm sincs egyedül hogyan kell kitöltögetni (leellenőrizni a nav által kitöltöttet). Tavaly pedig elég sokszor váltottam munkahelyet, 2 helyről pedig még nem is kaptam eddig munkáltatói igazolást, azoknál a cégeknél kb 1 hónapot voltam még a nyáron, felmondáshoz szükséges levelet sem küldték ki. Ilyenkor mit kell tenni? :D tudom, hogy sötét vagyok ezekhez a dolgokhoz, de remélem nem büntet meg a nav. Még kérhetek utólag ezektől a cégektől másolatot az igazolásról vagy már késő?
nem kell ügyfélkapu, megcsinálja a nav. elég csak sms-ben jelezni, hogy te a nav-os elszámolást akarod.
"Eddig mindig könyvelővel csináltattam"
ezután is csináltathatod vele.
Akkor talán az a 2 cég is adózhatott utánam (remélem).. Azért utána járok miért nem küldték ki a papírokat.
Csak azért akartam ügyfélkaput, mert egyszerűbbnek találtam azt, mint postán küldözgetni.
Köszi amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!