Mit kell tennem ahhoz, hogy ez legális legyen?
Először is szeretnék elnézést kérni, hisz a főcím talán kissé pontatlan és nem is biztos, hogy ezt ebben a kategóriában kéne kérdezni. Viszont a pontos kérdésem a következő lenne. 18 éves vagyok, idén fogok érettségizni. Informatikát tanulok jelenleg, de igazából lényegtelen hisz már azelőtt is ügyeskedtem weblapkészítéssel. Egy kis pénzt szeretnék keresni, és weboldalakat írni cégeknek. Mit kell tennem ahhoz, hogy ez működjön? (Természetesen felmerül a kérdés, hogy ahhoz még mondjuk találni kéne egy céget, de tegyük fel, hogy ez(ek) megvannak.) Feltétlenül szükséges -e ezután adózni, vállalkozónak kell -e lennem vagy esetleg van ennek más módja is? Megjegyzésként azt még hozzátenném, hogy nem nagy összegekre gondolnék, kisebb weboldalakat írnék ami a szabadidőmben is belefér tanulás mellett, de a pénz az pénz, akármennyit is keresnék. Szóval, hogy működik ez?
Előre is köszönöm a válaszokat!
További szép estét kívánok!
#1 dehogynem! szerinte a 18 éves majd vakon írja a php kódot. Főleg amikor ügyeskedésnek nevezi...
kérdező:
vállalkozóit kell kiváltani és számlát kell adni. Vállalkozóinak akkor is van díja, ha nincs bevételed. Suli mellett persze jár valami adókedvezmény, de ahhoz én nem értek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!