Sajátkezűleg készített női ruhadarabok eladása után hogy adózzak?
Figyelt kérdés
Szeretnék eladni saját kezűleg varrt termékeket. Természetesen még nem tudhatom, hogy lesz -e rá igény, de nem is egyből várom a sikert.Igényes munkáim vannak. Webshopot is nyitnék. Mivel nem szeretném, hogy megbuntessenek, így leadóznám. Én még tanulok, így nincs bevételem. Édesanyám magánvállalkozó és a KATA adónemben van. Én nem fogok tudni egyből 50 ezret kipengetni, szóval mi a legjobb adózási forma számomra?
Bt-t alapítsak? Hogy működik ez?
2016. dec. 4. 16:23
1/5 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint minden más tisztességgel adózó szabó-varró vállalkozó: kiváltod a vállalkozóit, és szépen ahogy a törvények köteleznek rá...
2/5 anonim válasza:
Webshopot csak vállalkozóként tudsz nyitni.
3/5 anonim válasza:
Ha nappali tagozatos vagy, akkor másodállásban nem katasként amíg nincs jövedelmed (pozitív eredményed) az értékesítésből, addig nem kell járulékot fizetned.
4/5 anonim válasza:
Én még tanulok, így... Hol tanulsz? Egyáltalán milyen idős vagy? Ha még nem vagy nagykorú, akkor kérdéses, hogy egyáltalán hivatalosan vállalkozói, bevételszerző tevékenységet végezhetsz-e?
5/5 anonim válasza:
Hogyan hogyan?? Gondolom belfoldre adsz el
Értékesítés 311 91-92 osszeg osszeg
Fizetendo afa 311 467
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!