Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen testalkathoz milyen...

Ilyen testalkathoz milyen ruhák, ruhadarabok állnának jól?

Figyelt kérdés

Szerintem átlagosnak mondható testalkatom van, 160 cm magas vagyok és 55 kg, de a probléma, hogy felülre és alulra más méretek jók. Felsőkben S-M méreteket hordok, a csípőm viszont elég széles, ezért a hátsóm, a combjaim és a vádlim is nagy/vastag, amire L-es vagy nagyobb ruhák jönnek fel. Eddig az ,,ápol és eltakar'' híve voltam, de szeretnék kicsit nőiesebben, csinosabban öltözködni.

Mindenféle tippet, akár cikkek vagy fórumok linkjét is várom, amik arról szólnak, milyen szabású, fazonú dolgok illenek ehhez a testalkathoz.

21/l

2016. okt. 24. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:
70%

Én is 160 cm vagyok, 54 kg.

Szerintem az ilyen lefelé szélesedő skater szoknyák/ ruhák ( azt hiszem ez a nevük) azok jók pl. Az a baj, hogy nem tudom elképzelni, hogy milyen alkatod lehet mert én ugyan ilyen magasság/sullyal felülre S alulra M méreteket hordok. Küldesz képet privátban?

akkor többet tudok mondani és küldök esetleg szetteket is :) 23/L

2016. okt. 24. 11:36
 2/2 anonim ***** válasza:
47%

Miért pontoztatok le?

Szerintem a skater szoknya, kifejezetten csinos, homokóra alkatot tud varázsolni a picit nagyobb fenekű lányoknak...

2016. okt. 24. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!