Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kisvállalkozóként a könyvelővá...

Kisvállalkozóként a könyvelőváltást hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Másikhoz mennék jan.1-től.A réginek kell az adóbevallásomat februárban megcsinálni? Vagy majd akkor váltsak?Ha otthagyom a régit, és nem ad vissza mindent/számlák, stb/, egyáltalán hogy történjen a váltás?

2016. nov. 24. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, az attól is függ, hogy miért akarsz könyvelőt váltani?

Ha sanszos, hogy nem csinálja meg jól a bevallást, akkor nem várnék vele.

Nekem eddig egy könyvelőváltásom volt, elég kellemetlenre sikeredett, úgyhogy ebben nem adnék tanácsot (az első vérig sértődött, hogy "lecseréltem", de én nem bántam meg - 5 éve ugyanaz a könyvelőm és elég jó a kapcsolatunk :-) )

2016. nov. 24. 18:03
 2/2 xswerdy ***** válasza:
Én amikor megállapodtam az újjal, hogy jan.1-től átveszi, akkor írtam a réginek, hogy év végével váltok, de úgy tervezem, hogy az idei beszámolót, bevallásokat még ő csinálja. Mindenki elfogadta így. Szóval megállapodás kérdése alapvetően.
2016. nov. 25. 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!