Saját magam által, kézzel készített papírnoteszek, határidőnaplók árusításához milyen TEÁOR számot érdemes felvenni KATA-s egyéni vállalkozóként, ami nem igényel szakképzettséget?
Figyelt kérdés
Például a "1814 Könyvkötés, kapcsolódó szolgáltatás"?2016. nov. 11. 10:16
1/5 anonim válasza:
1814 konyvkotes kapcsolodo szolgaltatashoz vegzettseg kell.(nyomdaipari kepesites: konyvkoto es nyomtatvany feldolgozo vagy kezi konyvkoto vagy konyvkoto vagy nagyuzemi konyvgyarto. Helyettesito kepesites konnyuipari mernok főiskola)) Par napja kerdeztem a vallalkozasom bovitese miatt. A kormanyablaknal tudjak neked megnezni es ki is nyomtatjak hogy mi bejelentes esetleg engedely koteles tevekenyseg es milyen vegzettseg kell hozzá. Buta egy rendszer magyarorszagon, hogy csak ott tudod kideriteni.
2/5 anonim válasza:
Mennyiben csinálod te magad ezeket: papír, kötés, nyomtatás?
Ezektől függ, hogy melyikbe sorolható be.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pontos választ! 100%-ban én készítem, nyomást, kötést, fóliázást, vágást, mind saját eszközökkel.
2016. nov. 12. 12:55
4/5 anonim válasza:
Ezeknek nézz utána:
1723 Irodai papíráru gyártása
1812 Nyomás (kivéve: napilap)
5819 Egyéb kiadói tevékenység
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! A biztonság kedvéért jövő hét elején beviszek majd néhány mintapéldányt a NAV-hoz, mondjanak rá ők is valamit!
2016. nov. 13. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!