Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A nav ugyfelkapus oldalan...

A nav ugyfelkapus oldalan lathatom azt, ha végrehajtási eljárást inditott e ellenem a nav? (Kozadok behajtasa).

Figyelt kérdés

Ha igen hol lathatom?

Par honapja volt hulladek elmaradasom es kaptam tőlük üzenetet es rendeztem gyorsan.

Most a diakhitellel egyezkedek reszletfizetessel. A diakhitel direkten a tartozas behajtas alatti cimszoval van de a navtol meg nem kaptam megkeresest. Es a navos ugyfelkapus oldalon sem volt semmi info errol a lekerdezesek alatt.

Remelem sikerül a diakhitellel megegyeznem de addig is erdekel hogy van e ott nyoma vagy ez mas teszta es ne is keressem.

2016. nov. 6. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:

A végrehajtás alatt lévő tartozásokat teljesen másképp tartja nyilván a NAV, ami nem publikus ilyen téren.

Onnantól kezdve, hogy nem rendezi valaki esedékességekor a tartozását, bármikor végrehajtásra kerülhet. Erről nem küld a NAV értesítést. A köztartozások (mint a hulladék, és diákhitel) akkor kerül végrehajtás alá, ha a "hitelező" úgy dönt, és megkeresi ez ügyben a NAV-ot. Van, amikor 1-2 év után, van, amikor csak pár hónapig türelmesek.

2016. nov. 7. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!