Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az eü-s és a késedelmi pótléko...

Az eü-s és a késedelmi pótlékos csekkek bármeddig felhasználhatók befizetésre?

Figyelt kérdés
CSEKKEK.

#CSEKKEK.
2016. okt. 30. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, de mindegyiket csak arra a célra, ami rá van nyomtatva, tehát nem összecserélhető.
2016. okt. 31. 09:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Tehát ha mondjuk pár évvel ezelőtt volt kinyomtatva az is érvényes marad mindig arra is belehet fizetni!?(A késedelmi pótlékos csekkre is értem például)!?

Mert hogy 3db-ot nypmtattak ki és még megmaradt azóta is 2 db.

2016. okt. 31. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezeken a csekkeken államkincstár által vezetett bankszámlaszámok vannak feltüntetve, azok pedig nem változnak...
2016. nov. 4. 04:57
 4/6 anonim ***** válasza:

file:///C:/Users/Marg%C3%B3/Downloads/SZAMLA_Internet_20160101%20(5).pdf

Ezen a listán keresd ki az érintett adó (kés.pótlék) számlaszámát, és hasonlítsd össze a csekkeden található számlaszámmal.

Ha egyezik, akkor még jó a csekk!

2016. nov. 4. 07:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Még egyszer, talán ez már jó lesz:

file:///C:/Users/Marg%C3%B3/Downloads/SZAMLA_Internet_20160101%20(6).pdf

2016. nov. 4. 07:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Üsd be a keresőbe, hogy NAV számlaszámok 2016. és hasonlítsd össze a csekkel a listában levő számlaszámmal.

Nem értem, miért nem tudom most a listát ide pakolni.

2016. nov. 4. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!