Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » TB tartozás összegét hogy...

TB tartozás összegét hogy lehet megnézni ügyfélkapun keresztül?

Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt korábban már nagyon jól leírták:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-kon..

Annyival kiegészíteném, hogy nem 1-2 perc amíg várni kell, nekem 5-10 percbe telt, mire kidobta az eredményt.

2016. okt. 26. 18:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Az amit a másik linken megosztottak nem jó link. Hibára áll.
2016. okt. 26. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ne használd a linket (én sem tettem, így fel sem tűnt), csak a leírás alapján keresd meg a dolgokat.

Ha beléptél az ügyfélkapudba, akkor a "Személyes ügyfélkapu" oldalon találod magad és ott van bal oldalon a menüben - fentről a 3. - az eBev szolgáltatás. Arra katt és onnantól kövesd a leírást.

2016. okt. 26. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

A fent belinkelt másik válaszban lévő link hibás, mert a zárójel belezavar (szóközt kellett volna tennie a válaszadónak a zárójel elé). Ez a jó link: [link]

És igazából ez erre az oldalra dob át: [link]

Hogy a tartozás összegét hol lehet megnézni, abban nem vagyok biztos, de a Szolgáltatások / Adószámla- és Pótlékadatok-ban egy lekérdezést kell szerintem indítani, releváns adattípusokat megjelölve (nem egyértelmű, szóval inkább jelöljünk be többet, ami egészségbiztosítással kapcsolatos): [link]

Ez nem ad eredményt azonnal, a legkérdezéskor érdemes beállítani, hogy a Tárhelyre küldje az eredményt, erről eleve kapunk is majd értesítést emailben, a rendszerben beállított emailcímre.

2020. júl. 23. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsánat a fenti link csak bejelentkezés után él, ez a jó link javítva… :D (Látszik, hogy az egész rendszer magyar fejlesztés...)

[link]

2020. júl. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!