Családi adókedvezmény? Kinek mit kell csinálni?
Elég kusza a dolog. A lényeg az hogy a férjem igényelte eddig a családi adókedvezményt,és most szeretnénk ha én venném igénybe.
A munkahelyemen azt mondták hogy a párom munkahelyének kell adni egy olyan papírt hogy a párom lemond róla,és ezt nekem be kell vinnem. A férjem főnöke azt mondja hogy ilyen papír nincs,és az én munkahelyemen kell hogy adjanak egy nyilatkozatot.
Össze vissza beszélnek,én meg nem tudom mi van! :(
A családi adókedvezményes nyilatkozatot kitölti mindkettőtök két-két példányban, először a párod elviszi a munkahelyére, ott aláírják, lepecsételik, az egyik példányt visszakapja, amit te elviszel a te két példányoddal együtt a te munkáltatódhoz. Ott lemásolják a párod papírját, a tiédet aláírják, pecsételik, egyet visszaadnak.
A két papírt rakjátok el, adóbevallásnál szükség lesz rá.
És miután mindkét munkáltató aláírta/lepecsételte/miegymás, hol kell leadni? kell egyáltalán valahol? vagy mi lesz vele?
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!