Elektronikusan kapott már valaki bevallást? És ha igen, akkor csak azokat az oldalakat kell kinyomtatni, ahol számadat található, vagy az összes üreset is és aláírni?
Figyelt kérdés
Az Apeh csinálja a bevallásomat. Tegnap kaptam meg email-ban az ajánlatot. Akkor postán már nem is kapok semmit? Igazából nem emlékszem, hogy elektronikusan kértem volna a bevallásomat, de végül is így is jó.2010. ápr. 24. 08:04
1/1 anonim válasza:
Vélelmezem, hogy az APEH-nél meglévő adatok alapján készült. Ha más nincs, (jövedelmek, egyebek) akkor ki kell nyomtani,(szerintem) aláírni és postán beküldeni. Ehez viszont kellene csomag pl. boríték miatt. Ha ügyfélkapun kaptál azonosítót akkor azon keresztül is be lehet küldeni.
Esetleg kérdezz rá az ügyfélszolgálatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!