Internetes pénzkeresés után kell adózni?
Például: reklámokra kattintgatós oldalak és társai, amik nem adóznak utánam.
Nem az érdekel, hogy melyik milyen szar, hanem ha van kifizetés virtuális bankszámlára (amiről esetleg át is utalom sajátra), akkor kell-e adózni, hogyan kell, van-e határ, stb.
Szerintem ezt a céges könyvelő nem fogja neked megcsinálni, legalábbis a cég keretein belül nem.
Úgyhogy marad az, hogy vagy te magad készíted el az adóbevallásodat, vagy megbízhatod vele akár ugyanazt a könyvelőt is, természetesen külön pénzért.
beírod az "egyéb jövedelem" rublikába az összeget azt befizeted utána az adót. Ennyi.
csak azt az összeget írd be, ami konkrétan megérkezett a bankszámládra/paypalodra/kp-ban .. ha valami noname oldalon van bent akkor be ne írd.
Szia!
Írtam erről egy cikket, ha érdekel, priviben átküldöm a linket. PayPal adózás a címe.
Köszönöm, átküldheted.
Olyasmit olvastam egyébként, hogy felesleges adózni, mert amíg virtuálisan mozgok úgy, hogy nem érintem Magyarországot (adott oldalon vásárolok, vagy PayPal-re utalom), addig úgy se tudják lenyomozni, hogy én adózok, vagy nem, vagy honnan jön pénz PayPal-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!