Egy gyárban dolgozok nettó 90. 000-ért. Küldött nekem a NAV egy folyószámla kivonatot arról hogy 80. 000 forintos tartozásom van. Én nem értem mégis milyen alapon van nekem adótartozásom, hogyha nem is vagyok vállalkozó?
Valószínű, hogy a munkáltatód bérszámfejtői "elfelejtettek" befizetni valamilyen járulékot.
Mondom, hogy az nem jelenik meg a dolgozó folyószámláján!!! Amit tőled levonnak, és a munkáltatónak be kell fizetni, az soha nem jelenik meg a te kötelezettségedként.
Nem is állította senki, hiába kiabálsz. Ráadásul azt sem, hogy bármi megjelenne egy folyószámlán. Tehát amire reagáltál, attól még igaz LEHET.
nem, nem lehet igaz, ugyanis a kérdező folyószla kivonatot kapott. A sajátját. Amin nem szerepelnek a levont járulékok. Nehéz összerakni, igaz?
Segítek: mivel nem szerepel rajta, (ha szerepelne se neki kellene fizetni, tehát nem az ő tartozásaként jelenne meg), ezért kizárt, hogy arról van szó, hogy a bérszámfejtő vagy a cég hülye, mint itt többen feltételezitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!