Áfás számlával segítene valaki?
???
Most leadod a számlát, és kéred az árát, vagy nem?
Ha nem adod le a számlát, nem tudja a munkáltató, hogy bárki bármit vett a nevére. (nem is lesz az áfája visszaigényelve, nem lesz a számla lekönyvelve)
Ha leadod a számlát, és kéred az árát, akkor igen, tudni fogják, hogy te vetted. És gyanítom nem fizeti ki neked senki, hisz nem mondták, hogy vehetsz. Ha jó fejek, az áfáját visszakapod, ha nem, akkor azt is benyelik.
Ezt nem értem: "Áfás számlát kértem" - " A számlát kiküldik esetleg?"
Hát ott megkaptad a számlát a fizetésnél, nem???
Az kérdéses,hogy megengedték -e vagy sem.. Konkrétan leszarják. Oldjam meg,ahogy akarom. Meguntam,hogy mástól kunyeráljak. Egyébként a dolognak egy alkatrészéről van szó,1000 forint volt,csak felháborít,hogy még a munkámat sem tudom elvégezni.
Köszi a választ! 😊 leadom a számlát,de már nem érdekel,hogy kifizetik-e vagy sem.
"majd visszatérünk rá" azt jelenti, hogy egyelőre nincs nekik rávaló pénzük, és azért nem mondták azt, menj a boltba és vegyél helyette másikat.
Ha te a saját szakálladra vettél, még akkor is, ha a számlát az ő nevükre kérted, nem kötelesek neked kifizetni, mert nem kaptál rá engedélyt. Ők azt mondták, kérd el a kollégáét, amikor szükséged van rá. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!