Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Melyik lenne a drágább autó...

Melyik lenne a drágább autó vagy motor? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kinéztem egy motort kb 200.000ft-ért meg egy autót 250.000-ért mindegyiknek van érvényes magyar okmányaik (ez volt kiirva a honlapra ahol árulják öket)és az a kérdés hogy melyik lenne úgy drágább hogy mindegyikhez hozzá adjuk az átirási díjat meg az összes többit amit kell (nem tudom mi van még az átiráson kivül)meg még a motorhóz a rúházat egy olyan átlagos fajta tehát nem kell olyan ami 300as tempora van tervezve mert nem fogok anyival menni max 150 el de inkáb nagyrészt 90 nel meg néha terepen (mivel endurot akarok és ugye könnyebb terepre jó az is) ja meg még mindegyikhez a jogsi (A1).

2016. aug. 20. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést jobb lett volna a közlekedési kategoriába írnod, keressél ott vissza hátha van nem régi kérdés

Segítenék, de nnem vagyok naprakész ezeknek a költségeivel, na meg minden adat fontos lenne

Amúgy vannak kalkulátorok a neten így "személyre" szabva megkapnád az összegeket.(átírás, biztosítás, telj adó)

Motornál a ruha plusz költség, viszont a bizti olcsóbb mocinál mint kocsinál (nem sport moci)

A jogsi sem egyszerű mert ugye A1-nél nem mindegy van-e B jogsid

2016. aug. 21. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:
autót is A1 jogsival akarsz vezetni?
2016. aug. 21. 09:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem bocsi elirtam még nem raktam le egyiket se ezért irtam a kérdést hogy melIk lenne úgy kompletten az egész és az a1-et azért irtam hogy 125-ös jogsit raknám le ha motort választanék.
2016. aug. 21. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy mire kell melyik? Hobbira kell vagy szolgálni is fog?

A kezdő jogsisoknak inkább a biztosítás nagyon sok hisz a legalsó kategóriából indul és úgy lehet lépkedni felfelé ahogy balesetmentes az ember.

A motort télen nem tudod használni, az autót igen, azzal bevásárolhatsz, nem fagysz rá stb. Motor meg élményt ad.

A két jogsi külön van hozzájuk, B olyan 180-200, A1 meg olyan 100-150ezer.

2016. aug. 21. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Inkáb barátokkal kirándulni max egy kenyérért lemeni a boltba iskolába járni.
2016. aug. 22. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:

A barátoknak van motorjuk? Mert ha motor mellett döntesz az ősszel-télen-kora tavasszal nem opció pl iskolába járáshoz, az csak nyáron használható ki(ebből a szempontból drágább a motor hisz csak akkor használhatod) plusz motoros kezdő jogsival nem vihetsz utast egy ideig.

Autóval meg viheted is őket magaddal és egész évben nyúzhatod.

2016. aug. 22. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!