Saca2455 kérdése:
Sos eladnám a motorom most vetem és el is adtam nincs a nevemre írva lehet belőle valami gondom?
Figyelt kérdés
8 án meg vetem 10 el adtam de nincs a nevemen ebből esetleg valami problémám adódhat ?2014. aug. 19. 19:17
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy közokirat hamisítási ügy könnyedén kerekedhet belőle. Kérdezd meg az okmányirodában, hogy lehet-e ilyet.
2/5 anonim válasza:
Nem tudtad eladni, hiszen tulajdonos sem voltál. Vagy vak volt a vevő hogy nem stimmel a forgalmiban és a szerződésben levő név? Esetleg okirathamisítással, hogy a akitől te vetted, annak a nevét irtad be a szerződésbe? Vagy kismotor amit névre se kell iratni?
3/5 anonim válasza:
hogy vehetted meg, ha nincs a nevedre írva legalább egy formális adásvételivel?
Még egy robogóbál is kell adásvételit írni, ami nem rendszámos és forgalmis, mert anélkül még biztosítást se tudsz kötni rá.
Amúgy igen lehet belőle bajod. Nem adhatod el, mivel jogilag nem a tied!
4/5 anonim válasza:
Én úgy értelmezem, hogy adásvételije van, csak az okmányirodában nem íratta át, persze lehet, hogy tévedek...
5/5 anonim válasza:
Én is úgy értelmeztem, hogy minden szabályosan történt, csak nem jelentette be a tulajdonosváltást az okmányirodában. Bár a "nincs a nevemen" kicsit aggályossá teszi azt.
Ha utólag még gyorsan megteszed, akkor 1-2 nap késést nem szívnak mellre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!