A Vám lefoglalta a külföldről rendelt csomagomat, mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! No-ban élek, rendeltem néhány étrend kiegészítőt az USA-ból. Az értesítő megérkezése után bementem a vámhoz, ahol mondták, hogy nyissam ki a csomagot... Ezután közölték velem, hogy egy orvos lekell csekkolja ezeket, de ha netán rossznak minősül akkor megfogják semmisíteni. Pénteken fogom megtudni , hogy mi lesz vele... Tiszta ideg vagyok, hiszen nem rendeltem semmi illegálisat! Mire számíthatok? Járt már így valaki?2016. aug. 16. 19:30
11/12 anonim válasza:
kérj segítséget a forgalmazótól és/vagy a gyártótól!
12/12 A kérdező kommentje:
Az 5. kommentelőnek válaszként.
Rosszul fejeztem ki magam, meg lehet venni itt-ott Európában is, csak itt nem tucattermék és ha van is, 2-3x-os áron. Ezért rendeltem inkább az USA-ból.
Amúgy A Forever Living termékeket is az USA-ban gyártják, és azok fele ennyire sem tiszták összetételben mint amit én rendeltem. A FLP meg legális itt és közkedvelt. Szóval...
2016. aug. 17. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!