Hogy lehet a NAV-nál névtelenül feljelenteni valakit?
"Most törleszthetek." - azaz bosszút akarsz állni.
Vedd figyelembe, a legédesebb bosszú az, amikor tudja az illető, ki a bosszúálló!
Enélkül gyerekes.
.
Ha tudod bizonyítani igazad, vállald neved.
Ha nem, akkor hallgass!
.
Tudtommal sincs már névtelenség a NAV feljelentéseknél. Mégpedig azért, mert sok volt a bosszúálló, velük együtt az alaptalan felnyomás.
Első, köszönöm a választ! Azt hittem van még névtelen bejelentés, de kicsit jobban beleástam magam a dologba és valóban nincs.
Utolsó, direkt kihangsúlyoztam,hogy nem az érdekel,hogy jogos-e,amit csinálok. Úgy tűnik ezt sikerült figyelmen kívül hagyni.
Egyébként hogy lehetne ilyesmit bizonyítani? Csatolok mellé egy facebook posztot,amiben hirdeti a ruhákat, vagy mi?
Semmit nem tudsz bizonyítani!
Nézz utánna a dolgoknak.
Vett a piacon SAJÁT MAGÁNAK cuccokat, aztán rájött, hogy neki kicsi/nagy, vagy otthon kapott észbe, hogy mégsem tetszik neki, eladja a neten.
A SAJÁTJÁT!
Évi 600.000Ft-ig teheti adózás nélkül.
Te pedig maradsz a sárban.
A törvény nem tudása nem mentesít a hatályos jogkövetkezmények alól.
.
Röviden
Ha tehetnél is anoním feljelentést, ha rájönnek, ki vagy (nyugodj meg, rájönnek!), akkor még a hatóság félrevezetéséért is felelősségre vonHATnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!