Most kezdtem el a vállallkozásomat. Mit számolhatok el?
Figyelt kérdés
Területi képviselő vagyok egyéni vállalkozóként megbízási szerződéssel. Saját autómat használom. Gondoltam beviszem a vállalkozásba. Számítógép, netkapcsolat szükséges feltétel. Miket számolhatok el, miről kérjek számlákat?2010. ápr. 11. 17:54
1/3 anonim válasza:
Ha igazán pontos választ akarsz kapni, akkor egy könyvelővel beszélj!
2/3 anonim válasza:
A saját autót nem érdemes bevinni a vállalkozásba, elég sok cégautó adót kell fizetni utánna. Kilóméterpénzt akkor is elszámolhatsz, ha nem a vállalkozásodé, hanem a sajátod az autó. Számítógépet, irodaszereket, irodabútort vehetsz a vállalkozóira, a netet és a telefont is elszámolhatod.
3/3 A kérdező kommentje:
Könyvelővel már beszéltem, ezért vagyok kiváncsi mások véleményére is. 7000 Ft havonta nem túl nagy összeg a havi 3-4ezer kilométer mellett.
2010. ápr. 12. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!