Bankszámlára érkező pénzt figyeli-e bárki?
Figyelt kérdés
Interneten keresztül árulok divat termékeket egy ismerősömmel. Weboldalon keresztül rendelnek külföldi vásárlók PayPal-on keresztül. A partnerem PayPalról átutalja az összeget a bankszámlájára és onnan utalja tovább annak akitől mi rendeljük a termékeket, ugyancsak küldföldi az illető. Nekem pedig termékenként utalja a partnerem a részem a bankszámlámra. Gondolom, hogy ez önmagában így nem legális, azonban az összeg egyelőre nem haladja meg azt a nagyságot, hogy én mondjuk egy vállalkozást nyissak. Megfoghatnak-e ezzel, megkérdezheti-e valaki, hogy a számlámra érkező pénz miért és honnan került oda?2016. máj. 9. 15:10
11/12 anonim válasza:
9-es válaszolónak teljesen igaza van. Nagyon vigyázz ezzel, magad alatt vágod a fát...
12/12 anonim válasza:
"az összeg egyelőre nem haladja meg azt a nagyságot, hogy én mondjuk egy vállalkozást nyissak"
Értem, szóval egy 10 ezer forintos BT-t nem tudsz kigazdálkodni a haszonból, igaz? Tudom, vannak egyéb költségek is, de jobban megéri legálisan mert nagyon ráfázhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!