Végkielégítés? Családiadókedvezmény?
Apu cége 2015. júniusában szűnt meg, így akkor kapott végkielégítést. Ezután júliusban munkátkeresett, onnan is kapott valamennyit. Ezután kezdett el dolgozni egy gyárban. A végkielégítést hova kell elszámolni vagy ha benne van a teljes éves munkabérben, akkor ott is jó?
Családi kedvezmény:
Júniusban végeztem, van 2 kistesóm, rájuk tudom, hogy kapta egész évben, de rám viszont csak júniusig. Szóval júniusig 206250-nel számolhatok? S utána 62500-zal?
Rád júniusig járt a családi pótlék. Júliustól kezdve a másik két testvéredre nézve a családnagyság meghatározásánál figyelembe vettek Téged is, csak nem folyósítottak utánad családi pótlékot? Ez a kérdés a lényeg, mert ezen múlik, hogy 206.250,- Ft-tal, vagy 62.500,- Ft-tal kell tovább számolni.
Mivel ezt nem tudjuk, ezért nem válaszol érdemben senki a feltett kérdésedre.
De ha azt megmondod, hogy júliustól gyermekenként milyen összegű családi pótlékot folyósítottak a szülőknek, akkor abból ki tudom találni, hogy beleszámítottak Téged is az eltartott gyermekek körébe, vagy sem. :)
Nem válaszoltál a kérdésemre:
De ha azt megmondod, hogy júliustól gyermekenként milyen összegű családi pótlékot folyósítottak a szülőknek, akkor abból ki tudom találni, hogy beleszámítottak Téged is az eltartott gyermekek körébe, vagy sem. :)
Amit írsz, abból nem tudok érdemi információt kiszedni ezzel kapcsolatban.
A kérdésemre válaszolj, és akkor valószínűleg tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!