Szeretnek alapitani egy beteti tarsasagot, amelynek egyetlen tulajdonosa es egyetlen alkalmazottja jomagam lennek. A fizetesem 0 forint lenne 6 honapon keresztul mand ezutan meg is szunne a ceg. Mennyibe kerulne kb nekem?
Bthez minimum két fő kell, járulékot pedig teljes összeget kell fizetned magad után, ha nincs máshol biztosított jogviszonyod és a kültagnak is.
( [link]
Alapítás megvan 100 ezerből, megszüntetés ennek többszöröse.
3-as által írottakhoz pluszban:
- bármilyen változás (akár csak egy lakcímváltozás is!!) társasági szerződés-módosítás, ügyvédi költség, cégbírósági illeték
- a megszüntetés 3x annyiba fog kerülni, mint az alapítás, arról nem beszélve, hogy kismillió ügyintézés vele kapcsolatban, ...
Egyszerűbb az egyéni vállalkozói igazolvány, és amikor úgy gondolod, nem feltétlenül kell vissza-adnod, elég "csak szüneteltetni", és amikor ismét szükséges, csak életet kell bele lehelni 0 Ft-ért!!!!
"Egyszerűbb az egyéni vállalkozói igazolvány"
Egyeni vallalkozashoz regota nem kell kivaltani az igazolvanyt, ez felesleges 10000ft kiadas.
Kerdezo, egesz pontosan mi a celod, miert kene BT? Hadd talaljam ki, AFA nelkul szeretnel vasarolni? :D
Egyéniben csináld meg, vagy ha szellemi jellegű a tevékenységed, akkor pl. adószámos magánszemélyként.
A szakdolgozati esettanulmányom ( későbbi vállalkozásom alapprogramját ) én is így hoztam létre.
Viszont ha már most a megszüntetés a terved, akkor nem tudom mennyire akarnál azzal foglalkozni amit végzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!