Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Miért nem vagyok jogosult az...

Miért nem vagyok jogosult az egyszerűsített adóbevallásra?

Figyelt kérdés

Még egy gond a nyakamba, minden családtagomnak jó volt, csak nekem nem. Ez állt ma a levélben:

Értesitjük hogy a rendelkezésünkre álló adatok alapján Ön a 2015. adóévre vonatkozóan - tartós befektetésből származó jövedelemszerzésére tekintettel nem jogosult az egyszerűsített bevallás választására

Mégis mi ez? Nem értem. Tavaly egy munkaügyin által tartott tanfolyamon vettem részt, meg dolgoztam keveset egy idősotthonban közalkalmazottként. Semmi extra, komolyan nem értem.

2016. ápr. 28. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg, mikor van üf-fogadás a NAV-nál és érdeklődj ott személyesen. Biztosan többet fognak tudni mondani.

Aztán ha van kedved, jelezd itt, mit mondtak neked.

2016. ápr. 28. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
tartós befektetés... nem szüntettél meg bankbetétet, stb?
2016. ápr. 28. 16:28
 3/4 A kérdező kommentje:
nem
2016. ápr. 28. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy évenként megújuló, bankban lekötött pénzösszegre is vonatkozhat?
2016. ápr. 28. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!