Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan kéne ezt hivatalosan...

Hogyan kéne ezt hivatalosan csinálnom?

Figyelt kérdés

Egy ideje kezdtem varrogatni ismerősöknek, akik továbbajánlottak és végül azon kaptam magam hogy megrendeléseket kapok :)

Egyetemista vagyok nappali tagozaton egyéni tanrenden (kisgyermeket nevelek, gyedet kapok augusztusig)

Egyáltalán nem látok bele az adózás vállalkozás stb világába. Igen rágugliztam párszor de még mindig nem látok tisztán a kérdésben.

2016. ápr. 20. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Könyvelő, vagy könyvelőiroda elmeséli Neked.

Itt kicsit hosszú lenne leírni. :)

Csak vállalkozás (egyéni vagy céges) formájában.

2016. ápr. 20. 18:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Akármelyik könyvelőirodába bemehetek?

Illetve mennyit kérnek egy ilyen felvilágosításért? :)

2016. ápr. 20. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Természetesen bármelyikbe. Ők szolgáltatást végeznek, ügyfélkörük van, aki lehet állandó, vagy alkalmi. Akár csak az ügyvédeknek.

A díjazás változó, ami attól is függ, hogy az ország melyik részén vagy. Itt a Dunántúlon (Tatabánya) az "egyszerűbb" kérdés 3 ezer, bonyolultabb akár 10 ezer is lehet. :)

Megkérdezed előtte, hogy ilyen ügyben mennyiért világosítana fel teljes mértékben. Ha nem felel meg az ár (nem tudod, vagy nem akarod kifizetni), akkor megköszönöd és elköszönsz. Mész egy másikhoz.

2016. ápr. 21. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!