Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Most ilyenkor mit kéne csinálnom?

Most ilyenkor mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Szóval adóbevallást kellene csinálnom, de fogalmam sincs ennek a menetéről. Apukám vállalkozó és megadta a könyvelője telefonszámát, hogy intézzem el... Hát felhívtam a nőt, de azt se tudtam miről beszél, hogy ilyen-olyan papírt hozzak be, hogy ahány munkahelyen voltam annyi 2015-ös adatlapot hozzak (milyen adatlap??) meg mit tudom én még miket mondott, de én eddig csak diákmunkát végeztem, kérdeztem hogy ilyenkor mit kell vinnem és csak annyit mondott, hogy hát ugyan ezeket, de hát én nem is kaptam semmi papírt...
2016. ápr. 18. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit furcsa lenne, hogy nem kaptál, hiszen ezt minden dolgozónak köteles kiadni a foglalkoztató. Vagy a jogviszony megszűnésével együtt, vagy a következő év január 31-ig - ha kell postán megküldve.

Vagy 15M30-as a neve (fejléc), vagy ADATLAP 2015. A munkáltatótól/kifizetőtől származó.... stb. (fejléc)

Ilyet keress a papírjaid között!

Mindenki a fenti igazolások alapján "köteles" elkészíteni a bevallását, hiszen azért adják ki/oda a foglalkoztatók szintén "kötelező" jelleggel.

2016. ápr. 19. 05:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Diákszövetkezet honlapján is nézd meg, van ahol le tudod tölteni, ha nem mentél érte időben, hiába kértek. Hívd fel őket is. Csak úgy tudod megcsinálni
2016. ápr. 19. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!