1 hónapig dolgoztam egy helyen júniusban tavaly és utána volt néhány pár hónapos munkám. Az ügyfélkapun ellenőrizve mindenhol lejelentettek és szerepel a Vége dátum is. Kivéve a júniusi helyen. Ott még azt jelzi be vagyok jelentve. Miért?
Figyelt kérdés
Hogy lehet ez? Ezek szerint még adóznak utánam? Vagy valami szörnyű baki történt? Mivel emlékszem, szeptemberben mikor nem dolgoztam és orvoshoz mentem, akkor is volt még TBm.2016. ápr. 4. 23:16
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg elfelejtettek kijelenteni.
Én kb. 2,5 éve leszámoltam a munkahelyemről, azóta is úgy néz ki az ügyfélkapun, hogy be vagyok jelentve. Konkrétan elfelejtettek kijelenteni.
A lőtéri kutyát nem érdekli, bajod nem lehet belőle.
Az a nagyobb gond, ha bejelenteni felejtenek el. :)
Attól, hogy valahova be vagy jelentve, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy adóznak utánad. A kettő nem jár kézenfogva együtt.
2/2 A kérdező kommentje:
nos, holnap felhívom a dokimat és megkérdezem van e TBm, ha van, akkor nagy mázlim van úgy tűnik :D
2016. ápr. 15. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!