NAV levél - új adóazonosító?! WTF?!
Én is csak ezt tudnám kérdezni:
Adóazonosító jelet küldtek, vagy adószámot?
A kettő nem ugyanaz, az adóazonosító jel életed végéig elkísér, nem tud változni, akárcsak a személyi számod sem.
Sziasztok. Köszi a válaszokat. Igen persze, az adóazonosítóra vonatkozó jelet küldték ki, nem pedig az adószámot :) Azóta beszéltem sok emberrel, hasonlókat mondtak (ők sem hallottak még ilyenről). Írtam a NAV-nak levelet, nem válaszoltak rá, szóval utána felhívtam őket és azt mondta a diszpécser, hogy lehetséges valami a lakcímmel lehet (de tudom, hogy nem így van mert az már 10 éve nem változott semmiben). Lényeg a lényeg, bemegyek majd a legközelebbi adóigazgatóságra aztán elmondom ott személyesen is, hogy mi a helyzet. Legkésőbb hétfőn tudok menni a rugalmatlan melómnak köszönhetően, majd értesítelek benneteket, hogy mit tudtam intézni (így ha majd egyszer 0.000001% eséllyel találkoztok ilyen jellegű dologgal akkor ti is tudni fogjátok rá a választ) :D
Köszi még egyszer, szép napot.
Hát erre tényleg kíváncsi vagyok.
Szerintem "ügyviteli" hiba lesz ez.
Na bent voltam - már ott kezdődött, hogy az ügyfélszolgálat elköltözött egy 10km-rel odébb xD Na mind1... szóval igen, az van h ügyviteli hiba (azaz saját rendszerükben nem jól továbbítódtak az adataim, bár fura h 2009 óta most lett ez a hiba)... de elviekben az ügykezelő hölgy azt állította, hogy mostanában az ilyen sűrűn ferdül elő. Szóval, ha bárki kap ilyen jellegű levelet, nyugodtan menjen be a legközelebbi adóigazgatósági ügyfélszolgálatra letisztázni a dolgot. Nekem annyi volt, hogy a régi adóazonosító jelem TALÁN megmarad, de ha nem tud megmaradni akkor Ők majd intézik az ügyet, azaz értesítik a munkáltatót a változásokról, meg a még 10000 másik féle fajta hivatalt is :3
Szép napot mindenkinek!
Hát igen... Ez van ezt kell hogy is monfjam, khmmm... "lenyeljük" xD
Igazán nincs mit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!