Február-25. -én csütörtöki napon adtam postára az adóbevallásomat mikora várhatom vissza a vissza igényelt összeget?
Figyelt kérdés
A héten vàrhatom vagy csak a jövö héten?
(Nem kevés összegröl van szó)
2016. márc. 30. 10:33
1/3 anonim válasza:
30 munkanap.
Tekintettel arra, hogy márciusban 2 ünnep is volt - egy hosszú hétvége 4naposra nyúlva, meg egy Húsvét - ezek nyilván megtolják a feldolgozás idejét.
2/3 A kérdező kommentje:
30 nap vagy 30 munkanap? Sokan azt mondják hogy 30 nap alatt utalják.
2016. márc. 30. 14:18
3/3 anonim válasza:
Jajjj, most úgy őszintén: néztél már ma a naptárra? (nagyon hülyén néző smiley)
Ha 25-én adtad postára és ma 30.-a van, akkor megjött 30 nap alatt? Értelmetlen az imént feltett kérdésed. Ráadásul itt max annyi választ fogsz kapni, hogy nekem ennyi idő alatt jött meg, nekem annyi, de ettől nem leszel beljebb, mert mindenkit külön bírálnak el, ha pl. nálad találnak valami hibát, akkor tovább tart, stb.
Mi nem vagyunk NAV :-)
Várjál türelmesen :-) - még akkor is, ha nem kevés pénzről van szó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!