Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Nem kaptam számlát egy boltban...

Nem kaptam számlát egy boltban, két hét múlva tönkrement amit vettem, mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
5000 Ft-ért tetettem egy "plázás" telefonboltban a telefonomra törhetetlen védőüveget. A srác miután rátette azt mondta, hogy nincs rá garanciájuk, ráadásul számlát sem kaptam. 2 hét múlva megpattant az üveg (le sem ejtettem). Mit tehetek ilyenkor? Úgy hiszem, az 5ezer Ft 2 heti használatért túl sok, viszont a srác simán letagadhatja, hogy ezt náluk vettem volna...
2016. márc. 29. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Ilyenkor húzz elô egy zsebkendôt és jókat sírhatsz.
2016. márc. 29. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj beszélj vele, hátha rendes és segít. Ha nem akkor meg mond neki, hogy szólsz a navnak. Ha erre se csinál semmit, akkor tényleg szólj nekik, próbaellenorzesen majd megszívja..
2016. márc. 29. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Semmit . Ez a két ok kizárná hogy megvedd .
2016. márc. 29. 18:53
 4/9 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Ha te garancia és blokk nélkül fizettél valamiért, akkor valóban ez tanuló pénz volt.
2016. márc. 29. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

Figyelj már, a srác ott helyben megmondta, hogy nincs garancia. Így mit akarsz csinálni?

Amúgy ha akkora looser vagy, hogy kifizetsz 5000-et ezért ahelyett, hogy az ebayről 300 Ft-ért megvedd, akkor csak sajnálni tudlak.

2016. márc. 29. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem érte b+, hogy miért kell valótlant állítani, miért árulnak 5 ezerért TÖRHETETLEN üveget, ami két hét után megpattan ? xD Számomra ez felfoghatatlan .

Ugyanolyan ez mintha eladnának egy karórát azzal, hogy vízálló, beülnék a fürdőkádba aztán a számlapot kimosná a víz és ott lebegne a víz tetején .

2016. márc. 29. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak simán fizettél, a srác meg elrakta a lóvét, pénztár blokkot semmit nem adott ? xD A helyedben én próbálkoznék és visszamennék, hogy megmutassam neki mit rakott a telómra. Nem 5 ezret, de 5 ft_ot sem ér .
2016. márc. 29. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Törhetetlen ... gumikalapáccsal kellene tesztelni mielőtt eladnak egy ilyen sz*rt . Egyx egy dohányboltban vásároltam, bejött egy srác és kért egy doboz gyufát, az eladó csak 2-300 ft-ért tudott adni neki, ami állítólag bárhol, akárhol meggyullad . A srác mielőtt fizetett volna kért egy próbát :))) A falon, a cipő talpán, a feje tetején, mindenhol próbálta meggyújtani a gyufát ami persze nem lobbant lángra . Hát nem is vette meg .
2016. márc. 29. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:

"azt mondta, hogy nincs rá garanciájuk"

Akkor mégis a blokkal mit szeretnél csinálni?

2016. márc. 30. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!