Attila021329 kérdése:
Februar 22 en adtam fel az adóbevalasomat postan ajanlot ként, szamlara kertem a pénzt. Mikor lesz a szamlámon?
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 13:21
1/10 anonim válasza:
Szia! Én postai úton kérelmeztem a pénzem,ez 1hónapon belül,a számlára érkezettek szerintem hamarabb megkapod! :-)
2/10 anonim válasza:
BOCSI!:-) 1hét késés beleeshet! De akkor kamatot írnak+hozzá,többet kapsz vissza.
3/10 A kérdező kommentje:
a héten megkapom vajon?
2016. márc. 23. 14:05
4/10 anonim válasza:
Elhiszem, hogy jól jönne Húsvét előtt, de most ne haragudj, mi azt honnan tudnánk biztosra? Nem vagyunk NAV ügyintézők :-)
Arról nem beszélve, hogy úgy tudom, az adó visszatérítésnél előbb megvizsgálják, hogy jogos-e a visszatérítési kérelem, s ha nem az, akkor nem utalnak.
5/10 anonim válasza:
30 munkanapot számolj!
Én szinte napra pontosan ennyi időre kaptam meg.
6/10 anonim válasza:
Írd majd meg,hogy megkaptad-e?
7/10 anonim válasza:
Ha minden jól ment akkor 24én beérkeztették, és 5én meg is kapod a pénzed. Nem a postára adás dátuma, hanem a beérkezés időpontja a lényeges. Bocsi
8/10 A kérdező kommentje:
Irok ha megkaptam.köszönöm a valaszokat
2016. márc. 27. 18:14
9/10 A kérdező kommentje:
tegnap reggel erkezet a szamlara az adopénz
2016. márc. 30. 15:39
10/10 A kérdező kommentje:
37 naptari napra erkezet a szamlara.de viszont húsvét hétfön megkaptam volna ha nem let volna ünnep.
2016. márc. 30. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!