Vagyonellenőrzésnél mennyire baj, ha Édesanyám pénzét az én számlámon tároljuk?
Egyszeri nagyobb összegű, kb. 2 milliós átutalás esetében.
Nem ért Anyu a pénzügyekhez és én fektetném be neki illetve kezelném. Családon belül ez nem számít szolgáltatásnak ugye?
Kölcsönszerződést kellene írni, mert nem nyalja be az apeh, hogy nem a tied.
Valószínűleg lenyúlni akarod, mert szerintem te sem értesz a pénzügyekhez, ha ilyeneket kérdezel. A másik meg, hogy nincs ma Magyarországon olyan pénzügyi szolgáltató aki ne nyúlná le az embert. Vállalkozás beindítása bizonytalan, meg elég kevés hozzá, magyarul elbúcsúzhat tőle a mama.
Kedves válaszoló,
Te utálod az Anyudat? Kár. Akkor nem tudod, hogy milyen igazi, rendes, szerető családban felnőni. Sajnállak.
De, ahogy elnézem, amennyire hasznosak a válaszaid... hahaha, miért is venném fel a beszólásod.
Szép napot.
Luxuscikkek forgalmazásával foglalkozom. Volt egy nagyon jó vevőm, egy idős néni. Most szó szerint húgyszagúan, koszosan, és szegényen mászkál az utcán, abból a pár száz forintokból él amit a hozzám hasonló kereskedők naponta adunk neki sajnálatból, mert a fia, "jól" befektette a házát és a nyugdíjából von le a bank hiteltörlesztést, mert jóhiszeműen kezességet írt alá a fiának.
Én jó családban nőttem fel, pénzügyekről egyáltalán nem beszélünk, mert mindenkinek megvan a sajátja. Pontosan ezért, még ha kérnének a szüleim akkor sem raknám a számlámra a pénzüket semmilyen címen.
...és nekem mi közöm is van ahhoz a családhoz? Hm?
na mindegy, nem kell ám válaszolni erre a kérdésre, mert nem is érdekel a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!