Mikorra várható a családi adókedvezmény utalása?
Figyelt kérdés
Tudomásom szerint március előtt nem utalnak teljes összegben kért adóvisszatérítést, és az átfutási idő minimum 30 nap, ezért azokhoz szólna elsősorban a kérdésem, akik még február elején adtak be adóbevallást (és visszatérítési kérelmet) kapott-e már valaki valamit? (jómagam febr. 15-én adtam be amit kellett, tisztában vagyok vele, hogy a NAV szeret ülni 30 napon túl is a pénzen egy kicsit, de jó lenne tudni, kb. mennyi az a kicsi :)2016. márc. 20. 20:40
1/8 anonim válasza:
A NAV mindig 30 nap után utal, és ezt tapasztalom.
2/8 anonim válasza:
Évek óta a 30. napon utalnak. Ha van ügyfélkapud, kérd le a folyószámlád.
3/8 A kérdező kommentje:
Hivatalos oldalon is 30 nap áll mindenütt, ám nincs kikötve, hogy ez naptári vagy munkanap, szerintem az előbbi, ha nem kötik ki külön, bár már ebben sem vagyok biztos.
Már az is megfordult a fejemben, hogy egyetemistaként nem lennék rá jogosult, hiszen a "diákmunka" nem számít sok helyen rendes munkaviszonynak, bár erről szerintem 35 nap után kaptam volna értesítést tőlük.
2016. márc. 21. 16:19
4/8 anonim válasza:
Mit akarsz belőle visszaigényelni?
5/8 anonim válasza:
Egyetemistaként hogyan vagy jogosult a családira? GYereket nevelsz, saját jogú csp-s vagy?
6/8 anonim válasza:
naptári nap, de ha hétvégére esik, akkor lesz belőle 32-33 is. Ne aggódj, megjön majd.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen gyermeket nevelek.
2016. márc. 21. 22:32
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ma van a 36. nap és még semmi, holnap meglátogatom a NAV-ot.
2016. márc. 22. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!