Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Plus 500 Adózás, segítséget...

Plus 500 Adózás, segítséget kérek?

Figyelt kérdés
Sziasztok , nemrég nekifogtam ezzel a pogrammal tőzsdézni , Romaniaban elek. Az erdekelne hogy ezzel hogy működik az adózás ? Valahogy egyszerűen valaki elmagyarázná ? Ha kiveszem a penzt csak akkor kell ? Es ha peldaul lenullázzák a számlám mert akkor minuszban vagyok ? Köszönöm előre is :)

2016. febr. 21. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Elbuktad már a pénzt, vagy még nem fizetted be? :)

Alapvetően SZJA az adózás, és te kell bejelentsed mennyit nyertél, de mivel a játékosok 99%-a elbukja a pénzét, ez a kutyát se érdekli. Mínuszba ha mész, nem fogják behajtani, de olyan beállítások vannak ott, amik ezt nem teszik lehetővé.

Szerintem vegyél valami jó bef alap szerű részvényt (béten a plotinus).

egyébként nekem a plus500 tartozik egy kisebb összeggel, és nem hajlandók még a betett pénzt se kifizetni. Azt mondják, hogy menjek ciprusra.... Szerintem gondolkodj el ezen. :)

2016. márc. 19. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!