Nem kaptam semmilyen papírt a munkáltatómtól az adóbevalláshoz. Ilyenkor mi a teendő?
70%os tényleg ennyire kreatív vagy?
úgy adtam a pirosat mint a huzat, komolyan? kérjem? szerinted nem kértem te vadkretén?
idióta.
Nyomatékosabban kell kérni!
Ha ennek ellenére sem adják ki, akkor a NAV-nál lehet panaszkodni, mivel az adózás rendjéről szóló törvény írja ezt elő nekik.
Ha az igazolás nélkül is meg tudod csinálni a bevallásodat, és tuti, hogy jó adatokkal dolgozol, akkor nosza!
Mocskolni pedig ne mocskolj senkit még akkor sem, ha berágtál, vagy megsértődtél. Ugyanis azt nem jelezted, hogy már többször kérted a munkáltatótól...
Nyugodjon már le mindenki aki az M30-as igazolásra van rágerjedve.
A kiadási határidő január 31-e, ami jelen esetben mivel hétvége, február 1. azaz a MAI nap.
Még ha egyéni vállalkozó is vagy akkor is február 25. a bevallási határidő, nem értem miért kell stresszelni emiatt?
Mi tudsz tenni? ha kretén a válasz ha nem, azt tudod tenni amit írt korábban valaki, bemész megkérdezed, de megjegyzem ha hozzám jönne valaki asztalt csapkodva január 29-én hogy már pedig ő nem kapta meg az igazolást, nekem sem tetszene.
Ha nem kapod meg február 1-én sem, akkor írsz egy szép levelet a munkaadónak hoyg legyen kedves kiadni, ha nem adja ki akkro a szép levelet amivel tudod bizonyítani hogy te kérted, ergó vagy tértivevénnyel adtad fel, vagy rajta van hogy ki vette át elrakod és kitöltöd a bevallásod azok alapján amiről rendelkezel igazolással és megjegyzésbe szépen beleírod hogy a munkáltató M30-as igazolást kiadásának nem tett eleget, és csókolom.
De könyörgöm, ne mindig a háborgás legyen már az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!