Angliai adótartozás le csukhatnak?
Angliában dolgoztam 2006-2009 között, azóta itthon vagyok. Másod állásban is dolgoztam kint és kiderült hogy valami nem stimmel a bejelentéssel és adó tartozásom lett. Itthon évi 2-3 levelet kapok ( síma levél semmi aláírás hogy át vettem vagy valami ráadásul 3éve nem is azon a címen élek) eddig olyan évi 300 £ növekedett de most hirtelen nagyobb összeget rá raktak és most 3000£ rug az összeg. ( az elején vissza akartam volna fizetni de semmi érdem beli választ nem kaptam, menjek be személyesen és a küldött csekkel fizesem be).
El fog ez valaha évülni, vagy ha eléri az 5000£ bebörtönöznek? ( nevemen nincs semmi, végre hajtani nem tudnak).
"nevemen nincs semmi, végre hajtani nem tudnak"
Munkád sincs? Mert a fizetésből is tudnak tiltani.
Valóban nem érdemes várni, mert már létezik olyan, hogy európai fizetési meghagyás, az összeg meg egyre nő. Ha nem fizetsz, lehet elvágod az életedet 5-10 évre. Pl. megismerkedsz valakivel, akivel családot szeretnél alapítani (ha még nincs), de a tartozás, letiltás, végrehajtás akkor is kísért még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!