Adószámos magánszemélynek mivel érdemes számlát készíteni? Kell egy számlázó programot letöltenem?
Számlázz.hu-t használom idén, mert ingyenes és egyszerű használni.
Az már más kérdés, hogy a könyvelő számlázó proginak írta be, holott ez online rendszer... Helyesbíteni nem lehetett, leadtam a papírt jól kitöltve is. Nem jeleztek semmit vissza, mármint a NAV.
Azért ha teheted akkor 2017-től válts. Addig meg csak nem veszik észre. A NAVé legalább biztos hogy ingyenes marad később is mert az adófizetők pénzéből üzemel. Egy cégnek meg valamikor be kell hajtania később a bevételeket.
Igaz hogy a NAV is online ezért akkor még mindig marad egy olyan probléma hogy ha valamiért egy időre nincs internetkapcsolatod akkor számlázni se tudsz de ez van, a NAV számlázója is online lesz.
A másik része hogy a könnyvelőnk bosszankodott azon hogy a NAV vállalja majd a könyvelést is mert lesz NAVos könyvelő rendszer is. Ez a könyvelőknek nem jó de az adózóknak igen mert akkor nincs az hogy egy könyvelő elpuskázik valamit. Ha a NAV puskázza el akkor nem kapsz bírságot.
Szerintem ezt a hibát már akkor észre kellett volna venniük és jelezni, hogy hibás. Persze, nem értek hozzá.
Amúgy marha jól hangzik. Hülyeség is ha én szívok, mert a könyvelő hibázik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!