Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kötöttem egy szerződést egy...

Kötöttem egy szerződést egy ingatlanos céggel. A szerződést 10 hónapi lakhatásról szól, de lényegében semennyit nem laktam a lakásban. Lehet ezzel valamit csinálni?

Figyelt kérdés
Ilyen esetben fel lehet mondani valahogy a szerződést, ha egy napost sem laktam ott, de fizetem a havidíjat szeptember óta rendesen?

2015. dec. 16. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha te előfizettél valamire, amit ők hiánytalanul teljesítettek, akkor szerintem rohadtul nem érdekli őket és nem is kell hogy érdekelje őket, hogy te azt igénybe vetted-e.
2015. dec. 16. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Itt az a kérdés, hogy ők nem tették lehetővé, hogy te ott lakj vagy csak te simán nem mentél oda lakni.
2015. dec. 16. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Valóban az a kérdés, hogy ők rendelkezésedre bocsátották-e a szerződés szerint az ingatlant. Mert ha igen, akkor tök mindegy, hogy beköltöztél-e, raktárnak használtad, csak bulikat tartottál ott, vagy egyéb. Az ellenszolgáltatást megkaptad, ők addig nem tudták másnak kiadni a lakást, vagyis teljesen jogosan tartanak igényt a bérlet díjra.

Így a végére el is bizonytalanodtam, mert mi is a kérdés? "Lehet ezzel valamit csinálni?" Lehet, de attól függ, mit akarsz?

2015. dec. 16. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
határozott idejű szerződést is fel lehet mondani, csak kötbért kell fizetned
2015. dec. 16. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi van a szerződésben? 100%, hogy ott van benne a válasz.
2015. dec. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!