Mikor utalják vissza az adójóváirást, ha már február elején elküldtem a bevallás (ez a 2009es év)?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy 30 napjuk van rá, de a mai napig nem kaptam semmit...
Ill az ideit most részletekben kértem, nem pedig egy összegben viszont ezt csak 1 hete adtam, azt kb mikortól fogják utalni?
2010. márc. 23. 09:37
1/3 anonim válasza:
Én is akkortájt küldtem el, és ma reggel megérkezett.
2/3 anonim válasza:
A 2010. éviről ha nyilatkoztál, hogy kéred az érvényesítését, akkor azt nem az APEH-től, hanem a munkáltatótól kapod, úgy, hogy kevesebb adót von le a fizetésedből, több lesz a nettód.
A 2009. évit a napodban megkapod, hacsak nem kértek valami hiánypótlást, vagy ellenőrzésre nem hívtak be.
3/3 A kérdező kommentje:
Ahha értem.
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 24. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!