Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha hazajovok Angliabol vegleg,...

Ha hazajovok Angliabol vegleg, foglalkoznom kell az ottani adobevallasommal vagy elintezik helyettem?

Figyelt kérdés

Angliabol ha vegleg hazajonnek, de adoev kozben, akkor nekem kell-e megcsinalnom az ottani adobevallasomat?

Mert valoszinuleg odaadjak a P45-ot....

(Bocsanat az ekezetek hianya miatt!)

2015. szept. 22. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem csinalja meg helyetted :)

Hivd fel a HMRC-t mielott hazautazol, ok ellatnak mindenfele informacioval. Mindenkepp kerd meg oket, hogy kuldjenek neked UTR szamot, ha meg nincs (Unique Tax Reference), akkor online is meg tudod majd csinalni az adobevallast.

2015. szept. 22. 13:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Es a munkaltato nem csinalja meg esetleg, mert nem megyek mashova dolgozni Angliaba tobbet? Tehat az o munkahelyuk lenne az utolso...
2015. szept. 22. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:

A volt munkaltatod maximum akkor csinalja meg, ha benne van a szerzodesedben, mint benefit. Amikor kijottem a cegemmel Angliaba, nekem a cegem szerzodtette a PWC-t, hogy csinaljak meg helyettem, de csak az elso evben. Onnantol nekem kellett.

Ezt nem a munkaltato csinalja, hacsak nincs a szerzodesedben.

2015. szept. 22. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Es nem, akkor sem, amikor elmesz az orszagbol :) En is eljottem azota, de az adobevallast attol meg be kellett kuldenem.
2015. szept. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!