Ha hazajovok Angliabol vegleg, foglalkoznom kell az ottani adobevallasommal vagy elintezik helyettem?
Figyelt kérdés
Angliabol ha vegleg hazajonnek, de adoev kozben, akkor nekem kell-e megcsinalnom az ottani adobevallasomat?
Mert valoszinuleg odaadjak a P45-ot....
(Bocsanat az ekezetek hianya miatt!)
2015. szept. 22. 13:02
1/4 anonim válasza:
Senki nem csinalja meg helyetted :)
Hivd fel a HMRC-t mielott hazautazol, ok ellatnak mindenfele informacioval. Mindenkepp kerd meg oket, hogy kuldjenek neked UTR szamot, ha meg nincs (Unique Tax Reference), akkor online is meg tudod majd csinalni az adobevallast.
2/4 A kérdező kommentje:
Es a munkaltato nem csinalja meg esetleg, mert nem megyek mashova dolgozni Angliaba tobbet? Tehat az o munkahelyuk lenne az utolso...
2015. szept. 22. 13:37
3/4 anonim válasza:
A volt munkaltatod maximum akkor csinalja meg, ha benne van a szerzodesedben, mint benefit. Amikor kijottem a cegemmel Angliaba, nekem a cegem szerzodtette a PWC-t, hogy csinaljak meg helyettem, de csak az elso evben. Onnantol nekem kellett.
Ezt nem a munkaltato csinalja, hacsak nincs a szerzodesedben.
4/4 anonim válasza:
Es nem, akkor sem, amikor elmesz az orszagbol :) En is eljottem azota, de az adobevallast attol meg be kellett kuldenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!