Az egészségügyi biztosításra van valami kedvezmény?
Eddig nekem 8.000 Ft körüli összeget kellett fizetnem. Hiába vagyok tartósan munkanélküli (illetve kisebb munkákra alkalmaznak), a háztartásomban megvan az a minimális kereslet, hogy kelljen nekem is egészségügyi biztosítást fizetni.
Viszont most elköltözök onnan, és nem tudom, hogy hogy lehet igényelni az állami támogatást. Egy ismerősömnek vidéken (19 éves volt), úgy adták oda a támogatást, hogy annyit mondott, hogy igaz, hogy a szüleivel lakik még, akik dolgoznak több éve, és normális a fizetésük, de ő már felnőtt ember, és nem támaszkodhat a szüleire. És ennyi miatt megkapta.
Én a nagymamámmal laknék, akinek kb. 105.000 Ft a nyugdíja, és én jelenleg munkanélküli vagyok (remélem nem sokáig :( ), nem szeretném, ha neki kéne ezt is fizetni, mert így is elég kínos a helyzetem.
Hogyan tudnék ezen változtatni, ha esetleg a következő 1-2 hónapban nem találok munkát?
Borsod megye, szóval elég gáz a munkakínálat..
Szerintem inkább csoszogjál be, és ne vidd magaddal a szuper laptopod. :)
Egy nyomtatványért kell csak menned, azt kitöltve visszajuttatni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!