Megszűnt cégtől hogy lehet munkáltatói igazolást ill. jövedelem igazolást szerezni?
Létezik a cég, keress rá itt:
mi a szarra kellene nekik 10 évvel ezelőtti papír, te sem vagy köteles megőrizni, csak 5 évig
ha munkaviszony igazolás kell, a nyugdíjfolyósítótól kérj, de ilyet is csak közszférában kérnek
1.és 2-nek köszönöm, megnéztem, és nem létezik a valóságban a cég, nem elérhetők, hiába szerepelnek a megadott helyen.
3.: igazad van, én nem értek ehhez, vhogy a nyugdíjjal összefüggésben kell nekik, kórházban fogok dolgozni - állami helyek sosem a rugalmasságukról voltak híresek.
A munkaviszonyról igazolást még csak értem, de a 9 hónapnyi jövedelemigazolást nem!
Minek az nekik? Megmondom: Van egy túlbuzgó mócsing, aki nem érti a szakmáját. Mivel NEM KELL!!!
A 9 hónapnyi munkaviszony igazolását pedig akár a "TB"-kiskönyvvel is lehet igazolni.
Vagy semmilyen "leszámolási" papírokat nem kaptál onnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!