Kaptam egy sms-t fizetési felszólítással, de a cég nevéről soha nem hallottam, ilyen esetben mit kell tenni?
Az intrum adósságbehajtó cég.
Régen én is belefutottam, a "Szülők lettünk" kiadványt rendeltük meg, havonta kaptuk a lapot. Majd Voltak anyagi gondok, és az Volt hogy a fontos dolgok be lettek fizetve, ez meg nem, azzal a címszóval, hogy majd nem küldik ha nem jön pénz. (akkoriban még sok dolog így müködött)
Mi voltunk a hülyék, mert men mondtuk le és pár hét múlva a küldö cég átadta ennek a behajtó cégnek (Intrum Justicia egyébként), és azok meg pár Ezer Ft kezelési díjjal megtoldva elkezdtek zaklatni levélben és sms-ben. Ez a profiljuk.
Van valami amit esetleg nem fizettetek be?
Intrum Justitia. Valószínű vagy elírták vagy elütötték a számítógépbe vitelkor a számot, vagy a szám előző tulajdonosáé.
Hívd fel őket azért, nem-e valaki visszaélt az adataiddal!
Én is kaptam ilyen smst.
Ha nem tartozok, akkor ez nem számít zaklatásnak?
Az a bizonyos sorszámba benne van az évszám is. Abba az évben kezesnek nem mentünk el, és kölcsönt se vettünk fel. Banki tartozás se volt. Sőt még mobiltelefon se.
Telefonszám amire küldték, nincs 2 éve hogy használom.
Nagyon remélem hogy a régi telefonszám tulajdonosé a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!