Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Már több helyről hallottam,...

Már több helyről hallottam, hogy az internet használatát meg fogják adóztatni. Igaz lehet ez a hír?

Figyelt kérdés

2014. okt. 22. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

Igen, igaz :)

150 Ft minden megkezdett giga .. :D

Pár nap youtube és annyit fizetsz mint a havidíjad pluszba...

Vicces mi?;)

2014. okt. 22. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Igaz, de a legújabb hírek szerintem nem ebben a formában, amit tegnap bejelentettek.
2014. okt. 22. 16:09
 3/8 anonim válasza:
Még csak javaslat.
2014. okt. 24. 11:23
 4/8 anonim válasza:
Ugyan az mint anno a vizit díj! Beszednek egy csomo lovettát aztán alkotmányellenesnik nyílvánitják. Mint magánszemèly szerintem pár száz forinttal lesz több a net.
2014. okt. 25. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:

"Beszednek egy csomo lovettát aztán alkotmányellenesnik nyílvánitják."

Mivel az alkotmányt is a Fidesz írja, illetve az alkotmánybíróságot is ők irányítják, ez már nem fog működni. Legfeljebb az EU-s tagságunkban bízhatunk, bár úgy néz ki onnan lassan kiraknak minket, így teljes szabadsággal építhető majd ki Fideszország.

"Mint magánszemèly szerintem pár száz forinttal lesz több a net."

És? Így is kb. +10%, még egy jobb netcsomagnál is. Te boldog vagy, hogy a 27% ÁFA mellé még 10% extra adót is fizetni kell "internetadó" jogcímen? Persze, jobb, mint az eredetileg beharangozott többezer forint, de nehogy már ez jó legyen.

2014. okt. 25. 13:16
 6/8 anonim válasza:
Igaznak tűnik ,de várjuk ki a végét ! Reméljük h elég nagy a tiltakozás ahhoz h ne vezessék be ! Még meg kell szavaztatni ! Ki tudja ,lehet h csak figyelem elterelés volt a cél 4
2014. okt. 26. 14:03
 7/8 A Tengerész ***** válasza:
Igaz. (És még lesz egy rakás "nemmegszorítás" jellegű extra adó)Hiába a tiltakozás, meg fogják csinálni. Egyszerűen annyira nem működik a gazdaság, hogy az állam működtetéséhez és a hatalmon lévők kimeríthetetlen pénzéhségének kielégítésére nem jön össze a pénz a termelők adójából, muszáj a fogyasztókat adóztatni. Mert azt csak a hülye gondolja, hogy az internetadót a szolgáltatók nem fogják áthárítani a kliensekre. Ugyanez volt a duma a bankadóval. Azóta minden banki költség növekedett. A Fidesz erős vára az emberek megbízható feledékenysége és gondolkodásra való tunyasága.
2014. okt. 28. 11:55
 8/8 anonim válasza:
5. Fèlre èrtettèl. Nem azt mondtam h jo de van az embernek nagyobb gondja mint a párszáz forintos netadó. Guszzustalan, hogy mindig arra ösztönzik az embert h online csináljon mindet. Erre tessék. Aki több dologra használja a netet az ki fogja fizetni Te is. Net nèlkül bonyolult lenne pár dolog. Gondolj bele elmegyek a bankba mert utalnom kell, használom az autót fizetek az utalásért mert szemèlyes ügyintézésnél pénzbe kerül. Akkor?? Ugyan ott vagyok. Minden csekket neten fizetek. Tavasszal voltam kifizetni anyumék rezsiét 42ezer forint volt 500forintot levontak. Egyèbkènt igazam volt mert nem lett belőle semmi egyenlőre. Majd kitalálnak valami mást. Akkor zokon vennèm ha korlátoznák pl: torrent. Nèmetbe nagyon komalyan büntetik, ès figyelik az illegális letöltèseket. Ameddig engem bèkènhagynak addig leszarom.
2014. nov. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!