Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kiderul hogy hazudtam az...

Kiderul hogy hazudtam az oneletrajzomban?

Figyelt kérdés

Egy allasra jelentkeztem ahol meg aznap ertesitettek hogy felvettek. Egy munkaero kolcsonzo cegen keresztul tortenik mindez egy gyogyszergyarbs mint egy csomagologep kezelo. De nem egy komoly munks tulajdonkeppen gepet keel ellenorizni erettsegivel vegezheto. Kerdesem az lenne hogy sz oneltrajzba azt irtam bogy 1 honapit dolgoztam egy multi cegnel mint hyartosoriboperator vlojaban ez cak 4 nsp volt. Kiderulhet hogy nem mondtam igazat? lehet belole bajom?

ha azt momdom hohy a rozsaszin tb konyvet elhagytam akkor nem latjsk.benne hogy meddig voltam ott.

Koszonom :-)

2015. júl. 14. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem be paràzz, nem fog kiderulni
2015. júl. 14. 22:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Koszi igyekszem.
2015. júl. 14. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkaviszony hossza nemcsak a rózsaszín kiskönyvből derül ki, hanem a kilépő papírokon is rajta van, amit kérni fognak. De sztem a kutya sem fog foglalkozni ezzel... látják hogy pályakezdő vagy. Ne parázz ezen! :) (Egy HR-es).
2015. júl. 14. 22:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Ertwm. Koszonom. Akkor is kerik ezeket a kulepo paoirokat ha az utolso munkahelyem 2 eve volt. Es milyen paoirok kellenek meg?

Tavaly nem volt jovedelmem

2015. júl. 14. 23:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja nem.. akkor nem kérik, ha két éve volt..
2015. júl. 14. 23:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Tenyleg .em kell kell ilyenkor mar papir?
2015. júl. 15. 04:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog vele foglalkozni és valószínűleg senki nem is emlékszik már rá.
2015. júl. 15. 09:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. júl. 15. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Igaz kicsit más téma, de én pl nem bejelentve voltam egy helyen és hosszabb munkaidőt írtam be. Senkit nem érdekel. Volt egy hely, ahol 2 hétig voltam, önéletrajzból kimaradt, sehol nem is említem, de a könyvemben vezetve van. Nem érdekel senkit.
2015. júl. 25. 16:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :)
2015. júl. 25. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!